Pasajul Unirii a fost deschis circulatiei duminica seara, dupa finalizarea lucrarilor de reabilitare, in valoare de 6 milioane de lei, lucrari care au durat 2 luni si jumatate.
Lucrarile au fost terminate cu o luna si jumatate mai devreme decat estimasera initial autoritatile. Bugetul estimat, in prima faza, a fost depasit cu cateva sute de mii de lei, din cauza "unor mici lucrari ascunse", a declarat directorul Administratiei Strazilor din cadrul Primariei Capitalei, Alina Roman.

La intrarea in pasaj, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost oprit de un bucurestean nemultumit, care locuieste intr-un bloc din apropiere, ce s-a plans ca, timp de cateva saptamani, nu a putut dormi, din cauza zgomotului produs de muncitorii care lucrau acolo, conform NewsIn.

Alina Roman a precizat ca, pe 21 septembrie, vor incepe lucrarile de abilitare la Pasajul Victoriei si vor dura patru luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.