Politistii maramureseni l-au prins pe unul dintre suspectii din dosarul "Buldozerul", Nicoara Mihali, zis Bandris, care era urmarit de mai multa vreme si care a reusit sa scape saptamana trecuta, dupa ce a tras mai multe focuri de arma asupra oamenilor legii, transmite postul Realitatea Tv.
Mihali a fost prins in locuinta prietenei lui din Borsa, iar potrivit primelor informatii acesta era inarmat. Mihali urmeaza sa fie dus in arestul Inspectoratului Judetean de Politie Maramures, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare, potrivit NewsIn.

Nicoara Mihali, zis Bandris, in varsta de 22 de ani, este in atentia politistilor de mai mult timp, fiind implicat in mai multe scandaluri. La inceputul lunii august, politistii au tras mai multe focuri de arma, in centrul orasului Borsa, pentru a-l prinde pe Bandris, care este suspect in dosarul traficului cu utilaje furate, insa acesta a reusit sa fuga dupa ce a lovit de trei ori cu autoturismul sau masina politiei, iar, in timpul manevrelor, a avariat alte trei masini parcate in zona.

La inceputul lunii august, politistii au tras mai multe focuri de arma pentru a-l prinde pe Mihali, insa acesta a reusit sa fuga dupa ce a lovit cu autoturismul sau masina politiei. Putatorul de cuvant al IPJ Maramures, Voichita Zehan, a declarat atunci ca incidentul a avut loc in timpul unor perchezitii efectuate la domiciliul unor suspecti in dosarul deschis cu privire la traficul de utilaje furate.

Echipajul de politie a observat in trafic un autoturism fara numere de inamatriculare condus de tanarul de 22 de ani, suspect in dosarul privind traficul de utilaje furate din strainatate. La vederea masinii de Politie, tanarul a incetinit, ca si cand ar fi vrut sa opreasca, insa apoi a accelerat si a lovit masina politiei si a avariat alte trei autoturisme de pe margine.

Noua persoane cercetate in cazul traficului cu masini furate din strainatate au fost arestate preventiv in data de 18 iulie, iar alte trei au fost arestate preventiv in data de 5 august.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.