1000 de jandarmi vor asigura ordinea publica in Capitala, cu ocazia manifestarilor artistice ce vor avea loc in perioada 12-27 septembrie pentru a sarbatori implinirea a 550 de la atestarea documentara a Bucurestiului, informeaza Jandarmeria Romana.
Pentru buna desfasurare a acestui eveniment, Jandarmeria Capitalei recomanda cetatenilor sa nu forteze barierele mobile de restrictionare sau limitare a accesului in locurile unde se desfasoara evenimentele artistice si sa anunte echipajele de jandarmi daca sunt martori la "fapte antisociale".

Totodata, traficul rutier va fi restrictionat in centrul Capitalei in zilele de 12, 19 si 20 septembrie, din cauza unor manifestari organizate de Primaria Capitalei, de Zilele Bucurestiului, informeaza NewsIn.

Pe 12 septembrie, intre orele 9.00 si 24.00, va fi inchis traficul pe bulevradul Unirii, intre Piata Constitutiei si Piata Regina Maria (inclusiv zona fantani). Intre 19 septembrie ora 9.00 si 20 septembrie ora 01.00, va fi inchis traficul pe bulevardul Unirii, intre Piata Constitutiei si Piata Regina Maria, iar intre ora 20.00, 19 septembrie si ora 01.00, 20 septembrie, va fi inchis bulevardul Libertatii intre bulevardul Natiunilor Unite si Calea 13 Septembrie.

De asemenea, pe 20 septembrie, intre orele 9.00 si 17.00, va fi inchis traficul rutier pe bulevardul Unirii, intre Piata Constitutiei si Piata Regina Maria.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.