Ateneul Roman, Biserica Stavropoleos, Lupoaica cu pui de la Piata Romana, Muzeul Satului sau Palatul Parlamentului pot fi gasiti sub forma de magneti din portelan pictati manual. Acesti magneti "turistici" fac parte din noua colectie de obiecte miniaturale lansata de Atelierul Wagner Arte Frumoase si Povesti.
Migala cu care este spusa fiecare poveste a artistilor de la Wagner Arte Frumoase si Povesti, se regaseste si pe micile obiecte menite sa devina suveniruri pentru turisti, noteaza Wall-Street.

“Am constatat ca un turist in Romania poate achizitiona cel mult un obiect destul de rudimentar lucrat, din plastic, cu chipul lui Dracula inscriptionat, ca amintire de calatorie de aici. Asa s-a nascut ideea noastra de a propune primii magneti turistici care sa surprinda Romania intr-o ipostaza mai nuantata si care sa promoveze Bucurestiul, in randul prietenilor celor care se intorc cu magnetii acasa, ca o destinatie similara marilor capitale europene”, spune Ana Wagner, proprietara magazinului Wagner Arte Frumoase si Povesti.

Noua colectie de obiecte miniaturale realizata de Atelierul Wagner Arte Frumoase si Povesti a fost realizata in urma unei investii de 3.000 de euro.

Mai multe detalii despre noua colectie de magneti de portelan, gasiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.