Noua minute le-au trebuit unor spargatori sa intre in Tulcea, sa fure seiful unei case de amanet in care se aflau aproape 30.000 de lei si doua kilograme de bijuterii si sa iasa din oras, hotii reusind apoi sa treaca de doua baraje ale politiei, au declarat surse din cadrul IGPR.
Potrivit surselor, spargerea ar fi fost premeditata si se presupune ca zona, activitatea si sistemul de securitate al casei de amanet au fost indelung supravegheate de hoti, intrucat nu au avut nevoie pentru a fura seiful decat de noua minute de la intrarea in Tulcea si pana la iesire.

Totul s-a petrecut miercuri, in jurul orei 3.00, la scurt timp dupa ce hotii, cel mai probabil opt persoane, au intrat in Tulcea cu doua autoturisme de fabricatie germana, relateaza NewsIn.

Hotii au smuls casa de bani si imediat au iesit din Tulcea in directia Bucuresti. Sistemul de alertare al societatii comerciale aflate in vecinatatea casei de amanet s-a declansat si toate echipajele au fost mobilizate pentru blocarea celor doua masini, insa soferii acestora au reusit sa treaca de doua baraje ale politiei.

Un echipaj al Inspectoratului de Politie Judeteana aflat la bordul unui Logan a urmarit cele doua masini, insa in zona Podului de la Giurgeni a renuntat, intrucat viteza de deplasare a celor doua masini a fost cu mult mai mare decat posibilitatile autoturismului fabricat la Pitesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.