Tribunalul Timis a dispus arestarea preventiva pentru 29 de zile a sase invinuiti in dosarul falsificarii cardurilor bancare, transmite NewsIn.
Cei sase, prinsi miercuri in urma mai multor descinderi in judetul Timis, sunt invinuiti pentru constituirea si aderarea la un grup infractional organizat specializat in efectuarea unor tranzactii frauduloase- copierea pe carduri albe a unor serii, numere si coduri PIN ale unor carduri din Italia, urmata de folosirea lor intr-o serie de bancomate din Bistrita si Baia Mare, pentru a retrage bani.

Trei din cei sase invinuiti arestati, aflati in Italia, au fost judecati in lipsa, fiind reprezentati de un avocat ales. Toti au declarat recurs la pronuntarea solutiei de arestare preventiva. Dosarul va fi inaintat Curtii de Apel Timisoara pentru solutionarea caii de atac.

In cadrul aceleiasi retele sunt cercetate inca 13 persoane din Bucuresti, Dambovita si Botosani, urmand a fi prezentate spre audiere procurorilor DIICOT Timisoara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.