Operatorul low cost Blue Air, al doilea jucator de pe piata locala a liniilor aeriene cu tarife scazute, va introduce, incepand din 14 septembrie, curse zilnice directe pe ruta Bucuresti-Viena-Bucuresti.
Pasagerii care au deja bilete cumparate de la Sky Europe pe ruta Bucuresti-Viena sau Viena-Bucuresti beneficiaza din partea Blue Air de un tarif fix pentru biletele pe aceasta ruta, de doar 59 euro/segment cu toate taxele incluse, numarul locurilor fiind limitat, anunta Wall-Street.

Orarul de vara al Blue Air numara curse zilnice catre Viena, urmand ca in cadrul orarului de iarna numarul curselor Blue Air pentru destinatia Viena sa se multiplice, ajungand la 12 pe saptamana, respectiv 2 curse pe zi in intervalul luni-vineri si cate o cursa pe zi sambata si duminica.

Blue Air a transportat 540.000 de pasageri in primele sase luni ale anului, in crestere cu 27% fata de perioada similara a anului trecut.

In aceasta perioada, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 56 milioane euro (237,7 milioane lei) , in crestere cu peste 35% in lei fata de primele 6 luni din 2008, cand a raportat afaceri de 47,7 milioane euro (175,1 milioane lei).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.