Uneori, filmele americane sunt depasite de realitatea cotidiana, iar marea propunere, facuta de obicei in familie, la restaurant sau sub clar de luna, poate avea loc unde nu te-ai fi gandit
Este si exemplul a doi tineri aflati vineri seara la Baneasa Drive In Cinema. Scenele din filmele romantice au prins viata cand Stefan a cerut-o in casatorie pe iubita sa, Laura, pe marele ecran al primului Drive In Cinema digital din Romania, putin dupa miezul noptii.

Neobisnuita cerere a avut loc cu cateva momente inainte de inceputul comediei romantice The Proposal, film a carei tema s-a potrivit cu inspiratia tanarului de a face cel mai important pas din viata sa.

„Am vrut sa fie ceva inedit. La Baneasa Drive In Cinema a fost prima noastra intalnire si m-am gandit ca tot aici trebuie sa o cer si in casatorie. Sunt foarte fericit si emotionat, iar la anul ne pregatim de nunta”, a declarat Stefan, dupa ce Laura a spus bucuroasa „Da!”.

Fericitul moment a fost precedat de urarile a zeci de prieteni si alti vizitatori, actori secundari ai unei scene romantice, care au avut parte de o experienta iesita din tipar. Cu acest prilej, reprezentantii Baneasa Drive In Cinema le-a oferit tinerilor vochere de cumparaturi in valoare de 1000 lei.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.