Magistratii nu isi vor pierde sporurile de stres de 50% si pe cele de confidentialitate de 15%, in conditiile in care 35% din valoarea acestora va fi introdusa in salariu, iar 30% vor reprezenta, in continuare, sporuri, a declarat secretarul de stat in Ministerul Justitiei, citat de NewsIn.
"Forma proiectului convenit in aceasta seara ne multumeste. Speram sa-i multumeasca si pe magistratii din Romania. Noi suntem de acord si cu scaderea coeficientilor pentru sefii din justitie, iar veniturile angajatilor din justitie nu vor scadea in 2010", a precizat Octavian Ojog, secretar de stat in Ministerul Justitiei, dupa discutia de cu reprezentantii guvernului, potrivit Wall-Street.

Presedintele Cartel Alfa a declarat, la randul sau, ca in ce priveste coeficientii de salarizare ai sefilor din justitie acestia au coborat de la 11,8 la 11,6, "insa au crescut coeficientii pentru cei aflati in partea de jos a grilei".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.