In perioada 26-29 noiembrie 2009 revista Bucataria organizeaza la Sala Polivalenta din Bucuresti o intalnire a celor mai virtuosi maestri cofetari si patiseri alaturi de cei mai mari producatori si distribuitori de dulciuri si ciocolata, la cea de-a doua editie a Festivalului Dulciuri pentru toti.
Festivalul Dulciuri pentru toti a fost, in 2008, prima manifestare din Romania la care cofetariile, patiseriile, firmele de catering, mari producatori si distribuitori de dulciuri si ciocolata au venit sa isi etaleze cele mai delicioase, mai aspectuoase si mai rafinate specialitati in fata publicului larg si a viitorilor parteneri de afaceri (film festival aici).

Succesul primei editii i-a determinat pe organizatori sa mareasca suprafata spatiului expozitional de la aproape 350 de metri patrati in 2008, la peste 900 de metri patrati in 2009. Cei care vor sa participe la expozitie se pot inscrie aici, iar cei care doar vor sa redescopere dulciurile si au peste 12 ani, pretul biletului de intrare este de 5 RON.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.