Taxa de intrare in statiunea Mamaia va fi suspendata incepand din data de 13 septembrie, au anuntat astazi reprezentantii Serviciului Public de Impozite si Taxe al Primariei Constanta
"Reprezentantii Serviciului Public de Impozite si Taxe si alte Venituri la Bugetul Statului Constanta aduc la cunostiinta posesorilor de autovehicule neinmatriculate in Constanta faptul ca duminica, 13 septembrie a.c., de la ora 19.00, nu se va mai percepe taxa de acces in statiunea Mamaia", se precizeaza intr-un comunicat, relateaza NewsIn.

Pana atunci, cei care vor sa intre in statiune la volanul unui automobil cu numere de inmatriculare din alt judet vor plati o taxa de 3 lei, pentru un abonament de 24 de ore vor plati 4 lei, iar pentru unul de sapte zile, 25 de lei.

Taxa de bariera a fost instituita de administratia Mazare in 2003, fiind atacata in contencios administrativ de Prefectura Constanta. A fost insa reintrodusa dupa un proces care a durat doi ani.

Primarul Radu Mazare spune ca cea mai mare parte a incasarilor din aceasta taxa este folosita pentru organizarea de evenimente in statiunea Mamaia, evenimente care au rolul de a atrage turisti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.