Binecunoscutul lant romanesc de cafenele, Cafepedia, a deschis in 29 iulie 2009 o noua locatie. De aceasta data cei care se vor bucura de unicitatea cafelei MOAK sunt iesenii, care sunt invitati sa viziteze noua cafenea in Moldova Mall, pe strada Palat, nr 1.
Deschiderea oficiala a fost un prilej bun si pentru primul eveniment organizat in Iasi, al carui invitat special a fost Groovy Band. Acestuia ii vor urma alte evenimente atat in Bucuresti cat si in Iasi.

In perioada 30 August – 26 Septembrie va asteptam sa savurati o cafea de calitate dupa o muzica de calitate in timpul Festivalului George Enescu.

- pe strada Pictor Verona nr. 2, dupa concertele de la Ateneul Roman
- pe bulveardul Elisabeta nr. 11-13, dupa concertele de la Sala Palatului

Pentru inceputul de toamna Cafepedia a pregatit o oferta de nerefuzat, "punand pe masa" campania "Cum sa savurezi cea mai buna cafea din oras?":

1. Vii intr-una din locatiile Cafepedia
Cafepedia iti ofera sortimente de cafea unice in Romania, facand parte din soiurile MOAK. MOTYKA pentru greci, MOTUCA pentru romani, MAHAC pentru arabi. De-a lungul istoriei sale milenare, orasul Sicilian Modica a fost parte a celei mai mari civilizatii, cea a arabilor. Ei sunt descoperitorii ,marii consumatori ai cafelei si cei au inspirat ... afla mai multe.

2. Comanzi o cafea, poti bea cate vrei*

Pana la 30 septembrie in oricare din locatiile Cafepedia vei putea beneficia gratuit de “reumplere” la oricare din cafele comandate putand savura atatea cate doresti.


*oferta valabila pana la ora 18.00

3. Te abonezi pe Cafepedia.eu si primesti cardul de discount

Cu ajutorul cardului de discount vei putea obtine reduceri de la 5 pana la 75% pentru toate iesirile tale. Se obtine simplu, completand un formular si il vei putea folosi incepand cu prima zi ... ia cardul acum!



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.