Social 31 August 2009 18:25
Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) a Aeroportului Baneasa si-a dat acordul pentru infiintarea Companiei Nationale "Aeroporturi Bucuresti", prin fuziunea celor doua aeroporturi, a declarat secretarul de stat din Ministerul Transporturilor (MT), Marin Anton.
"Fuziunea celor doua aeroporturi (Otopeni si Baneasa -n.r.) este necesara pentru Hotararea de Guvern (HG) care va consfinti infiintarea Companiei Nationale «Aeroporturi Bucuresti». Ca sa poata fi emisa aceasta HG, este necesar ca adunarile generale ale celor doua companii sa-si exprime acordul privind fuziunea. Actionarii Aeroportului Baneasa si-au dat azi acordul in cadrul adunarii generale si urmeaza ca si actionarii Aeroportului Otopeni sa isi exprime in AGA acordul pentru aceasta fuziune", a spus Marin Anton, citat de Wall-Street.

Secretarul de stat din MT a mai adaugat ca infiintarea noii companii nu presupune disponibilizari.

"A fost un proces juridic necesar. Abia cand vor fi publicate in Monitorul Oficial aprobarile pentru fuziune ale celor doua companii, va fi facuta Hotararea de Guvern prin care se infiinteaza Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti", a mai spus Anton.

Mai multe detalii gasiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.