Social 31 August 2009 16:35
Chiar daca sunt fizic sanatoase, reprezentantele sexului frumos lipsite de speranta sunt supuse unui risc major de atac cerebral, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la universitatea din Minnesota, SUA
Cele mai recente studii in acest sens subliniaza legatura intre depresie si problemele de natura vasculara, precum atacul cerebral. La polul opus, o stare de spirit optimista protejaza femeile de astfel de afectiuni, citeaza Libertatea.

Femeile, mai stresate decat barbatii la locul de munca


Un alt studiu, de data aceasta realizat de catre Institutul de Statistica al Uniunii Europene, Eurostat, indica faptul ca unul din 10 cetateni europeni prezinta probeleme de sanatate din cauza locului de munca. Si in acest caz, femeile reprezinta majoritatea persoanelor afectate.

Mai mult, 20 de milioane de europeni activi in campul muncii au avut probleme de sanatate din cauza locului de munca in ultimele 12 luni, in timp ce peste 7 milioane au fost implicati in accidente petrecute in timpul programului de lucru, citeaza Adevarul


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.