Social 26 August 2009 15:06
O Dacia a explodat, astazi in jurul orei 14.00, pe DN1, in localitatea Otopeni, dupa ce s-a izbit de o autoutilitara Opel. Potrivit oficialilor Politiei Ilfov, Circulatia este blocata pe DN1 din cauza acestui accident, informeaza Realitatea.net.
Politistii spun, potrivit NewsIn, ca accidentul s-a petrecut pe sensul de mers spre Ploiesti, in dreptul benzinariei Rompetrol din Otopeni.

Trei adulti si un copil au murit in urma impactului, iar alte trei persoane au fost ranite. Acestea au fost transportate la Spitalul de Urgenta Floreasca, a declarat Bogdan Oprita, coordonator SMURD Bucuresti. "Victimele nu au suferit leziuni grave, cu exceptia unuia dintre adulti care are leziuni craniene ce trebuie investigate", a spus Oprita, potrivit Realitatea.net.

Se pare ca autoturismul Dacia, care a explodat, nu ar fi pastrat distanta corespunzatoare fata de autoutilitara din fata. In urma impactului, Dacia a luat foc dupa care a explodat.

Trei ambulante, o masina de descarcerare si una cu apa si spuma au intervenit la accidentul de pe DN1. Traficul pe sensul Bucuresti - Ploiesti a fost deviat. Coloana de masini se intinde pe mai multi kilometri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.