Social 26 August 2009 19:57
Metrorex a anuntat ca in aceasta noapte, trenurile de metrou vor circula pana la ora 1:00, ora la care vor fi efectuate plecarile de la statiile de capat ale magistralelor de metrou, cu ocazia concertului Madonnei. Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) va prelungi programul de circulatie pana la ora 2.00.
"Participantii la concertul sustinut de Madonna, din parcul Izvor, vor putea folosi metroul, dupa terminarea spectacolului, utilizand statiile limitrofe statiei Izvor, respectiv statiile Eroilor, Universitate, Piata Unirii 1 si 2, etc. Incepand cu ora 23:00, pentru siguranta calatorilor si pentru a evita blocajele si posibilele accidente, statia Izvor va fi inchisa pentru acces", se arata intr-un comunicat al Ministerului Transporturilor si Infrastructurii.

De asemene, Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) va prelungi, miercuri, cu ocazia concertului sustinut de Madonna, programul de circulatie pana la ora 2.00, pentru 20 de linii de autobuz, troleibuz si tramvai.

Concertul Madonna la Bucuresti, programat miercuri seara, in parcul Izvor, va dura doua ore si sunt asteptati in jur de 70.000 de spectatori, insa municipalitatea bucuresteana anticipeaza ca, in zona, vor veni alte 80.000 de persoane, din curiozitate sau din dorinta de a fi cat mai aproape de locul evenimentului


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.