Social 26 August 2009 16:03
Pentru ca inca mai au nevoie de noi toti, 'Pasi Catre Viata' iese iar in lume pentru copiii bolnavi de cancer, de data aceasta in Bucuresti. Ce poti TU sa faci? pentru inceput, sa vii pe Motoare, vineri, 28-09-2009, la orele 19:00.
La fata locului ai putea, de exemplu, sa cumperi si sa vinzi limonada, prajituri de casa sau jucarii, alaturi de Gabi, Iulian, Adrian si toti cei de la Pasi Catre Viata, care vor sa le redea celor mici sansa de a-si trai propria poveste. Intre timp, mai poti sa-ti informezi prietenii si colegii cu privire la aceasta initiativa. Depinde de noi sa facem povestile copilariei frumoase!


  • Misiune

Strangerea sumei de 20.000 euro, necesara achizitionarii si dotarii sectiei de Oncologie Pediatrica a Spitalului Marie Curie cu o camera post-operatorie sterila, cu aer filtrat. Camera reprezinta o necesitate pregnanta la ora actuala, deoarece va avea rolul de a scadea riscurile unei noi infectii in randul copiilor abia iesiti din operatie.

Proiectul continua strangerea de fonduri fonduri la Twestival, pe 11 septembrie.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.