Social 25 August 2009 09:48
Un muncitor a murit, iar alti doi au fost grav raniti, in urma unei explozii care a avut loc noaptea trecuta la combinatul siderurgic Otelul Rosu, din judetul Caras-Severin.
Seful de tura a murit pe loc, iar alti doi muncitori sunt grav raniti. Unul dintre muncitorii raniti, in varsta de 38 de ani, este in stare extrem de grava, avand arsuri pe 90% din suprafata corpului, informeaza Realitatea TV.

Cei doi muncitori raniti sunt internati la Clinica de Arsi din Timisoara, in stare grava, avand arsuri pe suprafete mari ale corpului, transmite NewsIn.

Ei au fost dusi initial la spitalul din Caransebes, iar de acolo au fost transferati, cu ambulanta, la Timisoara. Medicii sunt rezervati cu privire la sansele de supravietuire ale ambilor muncitori. Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Judetean din Timisoara, Mihaela Pasztori, ambii sunt intubati, unul dintre ei are arsuri pe 90 la suta din suprafata corpului, iar cel de-al doilea pe jumatate din corp, insa are afectate caile respiratorii.

La Otelul Rosu sunt asteptati inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Munca, acestia urmand sa stabileasca cum s-a produs explozia. La combinat este asteptat si un expert in siderurgie, care sa stabileasca, de asemenea, cauzele accidentului. Cel mai probabil, expertul va sosi din judetul Mehedinti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.