Social 25 August 2009 17:36
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, luni, ca nu are acelasi "electorat" ca Madonna, desi este apropiat ca varsta de diva pop, el fiind preferat de gospodine, dar si de studenti si studente, dupa cum arata ultimele sondaje.
"Ma inteleg cu tot ce inseamna gospodina. Nu stiu daca voi merge la concert, pentru ca s-ar putea sa nu fiu in Bucuresti atunci si nici nu sunt fan Madonna", a spus Oprescu, dupa intalnirea cu reprezentantii fortelor de ordine care vor fi prezente la concert.

Sorin Oprescu a mai precizat ca la concert vor fi circa 4.000 de oameni de ordine, relateaza NewsIn. Potrivit autoritatilor, evenimentul va aduna in zona circa 150.000 de persoane, dintre care 70.000 de spectatori platitori de bilete, dupa cum estimeaza organizatorii.

Concertul Madonna, primul al artistei in Romania, va avea loc miercuri, in Parcul Izvor si face parte din turneul mondial "Sticky and Sweet".

Traficul rutier in Capitala va fi inchis, miercuri, pe portiuni din Bd. Unirii, Splaiul Independentei, Bd. Libertatii, str. Izvor, Bd. Natiunile Unite, Calea Victoriei, Calea Plevnei, Bd. Schitu Magureanu si str. Dr. N. Staicovici, ceea ce va duce si la modificarea liniilor RATB, au precizat edilii.

Primaria a mai anuntat ca se va permite accesul riveranilor catre domiciliu. Inchiderea traficului rutier va duce la modificari ale liniiilor RATB intre orele 17:00-24:00, urmand sa fie afectate liniile 104, 204, 123, 136 si 385.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.