Social 23 August 2009 15:48
Doi tineri din Pitesti aflati pe o motocicleta si-au pierdut viata, in noaptea de sambata spre duminica, din cauza unei soferite neatente, care nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers
Potrivit anchetatorilor, femeia in varsta de 39 de ani conducea un autoturism Logan, pe un bulevard din orasul argesean Mioveni, si nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers prin viraj la stanga, intentionand sa intre la o benzinarie aflata pe trotuarul celalalt, relateaza NewsIn.

Masina a intrat in coliziune cu motocicleta Yamaha condusa de un tanar de 21 de ani, student la Universitatea de stat din Pitesti. Unul dintre baieti a fost aruncat pe asfalt, iar celalalt a fost proiectat pe parbrizul masinii. Amindoi si-au pierdut viata pe loc.

Soferita era insotita de fiica ei, in varsta de 9 ani, amandoua fiind transportate la spital pentru ingrijiri medicale. In prezent, sunt in afara oricarui pericol, iar pe numele soferitei a fost intocmit dosar penal pentru infractiunea de ucidere din culpa.

Tot in judetul Arges, un tanar in varsta de 24 de ani din Bucuresti a cazut cu masina, sambata, intr-o prapastie adanca de 100, in comuna argeseana Arefu. Bogdan Ionut Apetrachiaie circula cu un autoturism BMW si se indrepta din directia Balea Lac, catre Curtea de Arges. Potrivit agentilor de circulatie, tanarul a intrat cu viteza intr-o curba si a iesit de pe sosea, rasturnandu-se in prapastie.

"Nu a adaptat viteza intr-o curba la dreapta, a parasit partea carosabila, rasturnandu-se intr-o prapastie cu adancimea de aproximativ 100 metri, de pe un versant cu o inclinatie de aproximativ 80 grade si ajungand pe partea carosabila la Km 113, pe roti, dupa mai multe rostogoliri", a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Arges, subinspector de politie Radu Robert.

Bucuresteanul a scapat cu viata, insa este grav ranit, iar autoturismul a fost avariat in proportie de 80%. Politistii au mai precizat faptul ca tanarul nu purta centura de siguranta, iar in zona in care a iesit in decor, drumul nu era asigurat cu parapeti de protectie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.