Social 24 August 2009 13:24
Accesul in spatiul de concert se va face in intervalul orar 17.30-20.30. Fanii vor intra in zona concertului pe baza biletului valid. In cazul in care posesorul de bilet alege sa paraseasca zona de concert, nu va mai putea ultiliza biletul pentru accesul ulterior.
Accesul se va face pe la oricare dintre cele trei intrari: zona statiei de metrou Izvor, intrarea de la intersectia strazii B.P. Hasdeu cu Splaiul Independentei si intersectia strazii B.P. Hasdeu cu Bulevardul Natiunilor Unite, anunta organizatorii, relateaza Adevarul.

Spectatorii trebuie sa aiba asupra lor un act de identitate valid si sa pastreze biletul pe toata durata concertului. Este recomandata utilizarea mijloacelor de transport in comun, in special a metroului, ca urmare a restrictionarii traficului in zona de concert. In zona Parcului Izvor nu sunt disponibile locuri de parcare.

Astazi este ultima zi in care magazinele Diverta pun in vanzare bilete pentru concertul artistei, urmand ca de maine sa fie disponibile doar la casa de bilete situata la intrarea in Parcul Izvor, in dreptul statiei de metrou Izvor, informeaza organizatorii.

Punctul de vanzare a biletelor va fi deschis luni si marti, intre orele 12.00 si 21.00, iar miercuri, in ziua evenimentului, intre orele 9.00 si 22.00. In prezent mai sunt disponibile bilete la urmatoarele categorii de pret: 120 de lei (Gazon B), 600 de lei (Gold Bar) si respectiv 800 de lei (VIP).

Cititi mai multe in Adevarul


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.