Social 23 August 2009 12:43
Pasagerii unui microbuz care se intorceau de la o nunta au ajuns la spital dupa ce soferul ar fi adormit la volan, conform unor surse din Politie
Accidentul a avut loc in aceasta dimineata, in localitatea Foltesti, judetul Galati, relateaza NewsIn.

In microbuzul implicat in accidentul din localitatea galateana Foltesti se aflau 15 persoane, dintre care 11 au necesitat transportarea la spital, toate fiind in afara pericolului. Potrivit primelor cercetari, accidentul s-ar fi produs in urma unei explozii la o roata.

Cinci dintre acestea, care au suferit insa traumatisme de piramida nazala, traumatisme la membrele inferioare si traumatisme toracice, necesitand intre trei si sapte zile de internare in sectiile de chirurgie toracica si ortopedie.

Soferul le-a declarat politistilor rutieri ca aducea 14 persoane de la o nunta din Galati catre Mastacani, cand a auzit o bufnitura, banuind ca s-a produs o explozie la una dintre anvelope. A pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens lovind un autoturism Renault in care se aflau doua persoane, dupa care a intrat in sant.

Microbuzul implicat in accidentul de la Foltesti este utilizat si de operatorul privat Sherr, care efectueaza transport in comun in municipiul Galati. Administratorul Sherr, Teodoru Dobritoiu, a declarat ca soferul a plecat cu masina in afara localitatii fara stirea sa.
"A plecat fara ca eu sa stiu. Nu are foaie de drum pentru transportul nuntasilor pentru ca, dupa ce s-a intamplat la Scanteia, in judetul Iasi, nu le-am mai permis soferilor sa plece cu masinile in afara municipiului Galati. Am inteles totusui ca este vorba de membri ai familiei lui", a declarat Teodoru Dobritoiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.