Social 23 August 2009 16:30
O tanara care a cazut vineri seara in putul unui lift dintr-un bloc situat in cartierul Colentina din Bucuresti a ajuns la Spitalul de Urgenta Floreasca in stare foarte grava, medicii fiind rezervati cu privire la sansele de supravietuire.
Reprezentantii firmei care se ocupa de siguranta ascensorului au devenit irascibili si nepoliticosi la aparitia jurnalistilor: "Sigilati liftul, acum? Dar nu va intereseaza, domnule, duceti-va... vreti sa incepem tigania. Duceti-va de aici, gata. Este proprietate privata si nu va intereseaza", a declarat un reprezentant al firmei care a efectuat reparatii la liftul in cauza, relateaza NewsIn, citand Realitatea.

Locatarii blocului spun ca femeia a deschis usa liftului si a pasit fara sa-si dea seama ca ascensorul era la alt etaj. Oamenii spun ca liftul a fost verificat cu o zi in urma.

Medicii de la Spitalul Floreasca sunt rezervati cu privire la sansele de supravietuire ale tinerei. "Pacienta a fost adusa in stare extrem de grava. Este politraumatism prin precipitare de la inaltime si sindrom de strivire. In momentul de fata, este, in continuare, in stare extrem de grava. Va fi reevaluata din punct de vedere chirurgical. Din pacate, prognosticul este extrem de rezervat", a spus Preda Monica, medic de garda, SMURD.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cine este vinovat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.