Social 24 August 2009 17:02
Bucurestenii care locuiesc in vecinatatea Parcului Izvor, pe Splaiul Independentei sau Bulevardul Libertatii, o vor admira pe regina pop de acasa, din propriul balcon
Mihai Bosna locuieste intr-un bloc de pe Splaiul Independentei, la ultimul etaj, si sustine ca are parte de cea mai buna priveliste, balconul fiind locul perfect pentru a asculta concertul artistei.

"Se vede bine de la noi. Cand a venit Papa Ioan Paul al II-lea in Romania, in '99, a tinut un discurs exact in parc si l-am urmarit de pe balcon“, a declarat acesta pentru Adevarul. Cu toate acestea, familia nu are de gand sa inchirieze balconul.

Chiar si asa, fani care nu au inca bilet sau care nu isi permit sa mearga la concert ar accepta si o astfel de varianta, fiind dispusi sa plateasca 50 de lei pentru un loc 'la balcon'.

Concertul Madonnei la Bucuresti face parte din turneul de promovare al celui de-al unsprezecelea album al artistei: “Hard Candy”.

“Sticky & Sweet Tour” este cel mai bine vandut turneu din istorie al unui artist solo, pana in prezent, si, totodata, reprezinta una dintre cele mai mari productii de spectacol din industria entertainment-ului mondial.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.