Nerespectarea procesului tehnologic si incadrarea produselor in alta grupa decat cea stabilita au fost constatate la “Salamul de vara” si “Carnatii Cabanos”.
Facand parte din categoria preparatelor din carne ”fierte si dublu afumate” si din cea a produselor “afumate si fierte”, controlul a depistat de preparate din carne care se comercializau sub aceste denumiri, desi erau obtinute prin alte tratamente termice, abatere constatata in judetele Braila, Calarasi, Prahova, Neamt, Bihor, Galati, Brasov, Hunedoara.
Cititi mai multe in Gardianul
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
Tot ce trebuie să știi despre RODIE, fructul-minune cu multiple beneficii...
Sursa: garbo.ro
-
INTERVIU EXCLUSIV: Cravata Galbenă, filmul prin care Serge Celebidachi aduce...
Sursa: kudika.ro