Social 24 August 2009 13:00
Fost simbol al vietii boeme si al celor care se feresc de aglomeratie, statiunea s-a transformat intr-o locatie invadata de cocalari, pitipoance, drogati sau betivi
Vama Veche a fost candva un mic colt de paradis pentru cei care prefereau sa se bucure de mare in liniste. In ultimii ani insa, reputatia statiunii a atras tot mai multi curiosi, transformand vechiul sat pescaresc intr-o destinatie la moda. Astfel ca, invazia multimii galagioase si a limuzinelor scumpe din care 'urla' manele au pus pe fuga mai vechii vizitatori ai statiunii, care au fugit spre putinele plaje virgine care mai exista pe litoralul romanesc, comenteaza Adevarul.

  • Sa curga alcoolul, sa arda „iarba“

Regula de baza la miezul noptii, in randul tinerilor, este cat mai mult alcool, care este servit inclusiv minorilor. Cum bautura nu merge fara tigara, majoritatea petrecaretilor fumeaza, fie tigari normale, fie iarba, cum este cazul unui grup de fete si baieti care "posteau" o tigara rasucita manual, noteaza reporterii Adevarul. Nu lipsesc nici incaierile intre grupuri cu preferinte distincte, precum manelisti, rockeri si punkeri. Intaratati de alcool, mai multe persoane "se iau la harta" si cu cosurile de gunoi, pentru ca „nu ne plac cosurile de gunoi. Vrem ca toata plaja sa fie plina de gunoaie!“.

  • Sex la malul marii

Si pentru ca meniul sa fie complet, spre dimineata, cuplurile nu se mai feresc de ochii trecatorilor, carora le 'ofera' scene mai mult sau mai putin romantice, pe unde apuca.

Cititi mai multe in Adevarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.