Social 21 August 2009 16:35
Un fost angajat al Directiei pentru Protectia Copilului sector 3 este acuzat si retinut pentru racolare de minori din centrele de plasament, pe care ii 'inchiria' ulterior pentru petreceri gay, unde erau abuzati sexual.
Fostul lucrator al Primariei Sectorului 3, Misu Neculae in varsta de 41 de ani, zis Miseta, mai este acuzat de copii ca i-a obligat sa intretina relatii sexuale cu el. S-a descoperit ca barbatul era capul retelei de pedofilie din care mai faceau parte doi barbati, anunta Adevarul.

Cazul a fost preluat de politie dupa ce mai multi asistenti sociali din cadrul Directiei pentru Protectia Copilului Sector 3 au sesizat disparitia unor copii din centrele de plasament.

Anchetatorii au stabilit ca in perioada decembrie 2008 - iunie 2009, reteaua condusa de Misu Neculae a traficat cinci minori cu varste de 14 si 15 ani. Acestia erau momiti cu bani, telefoane mobile si alte bunuri, dupa care li se promitea ca vor fi dusi la petreceri cu persoane importante din lumea modei.

Cititi mai multe in Adevarul


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.