Social 21 August 2009 16:04
Un politist comunitar din sectorul 2 a fost muscat de mana joi dimineata, de catre o persoana care se opunea ridicarii unui autovehicul abandonat pe strada Ion Berindei, anunta primaria de sector
Cadrele Politiei Comunitare a sectorului 2 au intervenit la solicitarea functionarilor primariei implicati in actiunea de ridicare a autovehiculelor, care a avut loc in noapte de miercuri spre joi, relateaza NewsIn.

Locatarii de pe strada Ion Berindei au informat primaria ca in zona erau abandonate, de mai mult timp, doua autovehicule improprii circulatiei pe drumurile publice. In urma verificarilor, au fost depistate un autovehicul marca Oltcit, parcat neregulamentar, si o duba marca Volkswagen.

Doua persoane care au declarat ca le apartin cele doua autovehicule s-au impotrivit deciziei politistilor, asezandu-se in fata utilajelor, pentru a opri actiunea Primariei Sectorului 2. In aceste conditii, cadrele Politiei Comunitare a Sectorului 2 au intervenit in vederea restabilirii ordinii si i-au amendat contraventional pe cei doi cu cate de 500 de lei fiecare, pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

De asemenea, au mai fost identificate alte doua autovehicule care sunt in aceeasi stare de degradare si care apartin acelorasi doua persoane. Locatarii blocului de pe strada Ion Berindei le-au declarat angajatilor Primariei Sectorului 2 ca familia respectiva se ocupa cu colectarea de autovehicule degradate, pe care le parcheaza in jurul blocului, ocupand ilegal locurile de parcare ale locatarilor.

Pentru a preveni agresarea lucratorilor care ridica autovehiculele abandonate sau fara stapan din sectorul 2, cadre suplimentare ale Politiei Comunitare vor supraveghea alte actiuni de ridicare a autovehiculelor.

Actiunea de noapte a Primariei Sectorului 2 s-a soldat cu ridicarea a 10 autovehicule abandonate in zone intens circulate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.