Social 19 August 2009 14:11
Primul-ministru Emil Boc a declarat marti ca, intre statele UE, Romania inregistreaza cel mai mic numar de someri raportat la mia de locuitori, in pofida faptului ca somajul a crescut in ultimul an, Guvernul luand masuri eficiente pentru ca mediul de afaceri sa faca fata crizei economice.
Potrivit ZF, premierul si-a inceput discursul, la deschiderea dezbaterii publice privind reforma in educatie, cu prezentarea unora dintre masurile pe care Guvernul le-a luat pentru sustinerea mediului de afaceri in contextul actualei crize economice.

“Cu reusite, cu nereusite, avem practic cel mai mic numar de someri raportat la mia de locuitori, dintr-o perspectiva a unei statistici europene, si rata somajului este una dintre cele mai scazute din Uniunea Europeana, chiar daca numarul somerilor a crescut in ultimul an”, a declarat Emil Boc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.