Social 18 August 2009 17:36
Pentru orice copil, o suma de bani acumulata pentru majorat e o premisa a succesului in viata, iar tot mai multi parinti inteleg ca ajutorul pe care il pot oferi micutilor este cu atat mai important cu cat incep sa le planifice viitorul financiar mai din vreme.
Planurile financiare pentru copii reprezinta, alaturi de planurile financiare cu economisire si planurile financiare cu componenta de protectie, una dintre cele mai solicitate categorii de produse de catre clientii ING in prima jumatate a anului.

Astfel, in aceasta perioada, planurile pentru copii au cumulat circa o treime din totalul vanzarilor noi, in timp ce planurile cu economisire si cele cu componenta de protectie reprezinta, fiecare, un sfert din vanzarile noi.

"Planurile financiare pentru copii, Debut 18 si Academica, sunt printre cele mai solicitate produse din portofoliul ING Asigurari de Viata. Pentru orice parinte, visul de a-si ajuta copilul sa aiba o sansa in plus in viata este unul extrem de valoros, iar politele pentru copii de la ING sunt o solutie pentru a-l duce la indeplinire", a declarat Cornelia Aurelia Coman, Director General ING Asigurari de Viata.

Preocuparea pentru siguranta si bunastarea copiilor este un reper important in activitatea ING Asigurari de Viata. Pe parcursul ultimilor ani, ING a organizat mai multe campanii de constientizare de catre parinti a nevoii de a economisi pentru cei mici; cea mai recenta promotie de acest fel - "Planuri pentru Legoland" – s-a desfasurat in perioada 4 mai - 28 iunie a.c. In cele doua luni de promotie, vanzarile de planuri financiare pentru copii au crescut cu 90% fata de precedentele doua luni din 2009.

Campania, in urma careia doua familii vor petrece o vacanta de vis la Legoland, in Danemarca, si-a desemnat de curand castigatorii: Bogdan Mihailescu (Bucuresti) deoarece a achizitionat un plan financiar pentru copii si Isabella Neguta (Bucuresti) pentru ca a facut recomandari in urma carora s-au incheiat planuri financiare pentru copii. In acelasi timp, alti 100 de participanti la promotie au castigat seturi Lego. Mai multe despre campanie puteti citi aici.

Planurile financiare pentru copii lansate de ING Asigurari de Viata pe piata romaneasca in urma cu sapte ani sunt sunt produse care permit parintilor sa economiseasca din vreme pentru a putea sa le ofere copiilor lor un sprijin financiar la varsta majoratului. Banii acumulati prin contributiile periodice la un plan financiar Debut 18 sau Academica reprezinta pentru copii o sursa importanta de venit pe perioada studiilor sau la inceputul vietii independente, dar pot fi folositi si pentru a-i ajuta sa inceapa o afacere sau orice altceva isi doresc. Prin componenta de protectie caracteristica oricarei asigurari de viata, copilul este protejat in cazul in care parintele decedeaza sau sufera o invaliditate permanenta. In aceasta situatie nefericita, beneficiarul politei primeste un sprijin financiar imediat, iar ING Asigurari de Viata preia plata primelor continuand sa economiseasca, astfel incat copilul beneficiaza integral de indemnizatia de asigurare la sfarsitul perioadei de plata a primelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.