Social 18 August 2009 12:06
Soferul microbuzului implicat in accidentul din Iasi soldat cu 13 morti a incetat din viata ieri, in urma unui stop cardiac, la Spitalul de Urgenta Sf. Ioan din Iasi, informeaza NewsIn.
"Soferul microbuzului implicat in accidentul de la Iasi, Petru Apostu, de 26 de ani, a decedat luni in urma unui stop cardio-respirator", a declarat corespondentului NewsIn Tudor Ciuhodaru, medic coordonator al Unitatii de Primiri Urgente de la Spitalul Sf. Ioan. Potrivit acestuia, medicii au incercat sa-l resusciteze pe sofer timp de 45 de minute, dupa ce au declarat decesul in jurul orei 11.00. La Spitalul de Urgenta din Iasi se afla sapte rude ale soferului, medicii solicitand psihologul unitatii pentru a le oferi consiliere acestora.

Ancheta a demonstrat ca soferul microbuzului este singurul vinovat de producerea tragicului accident de la Scanteia. Apostu a fost amendat de sapte ori in ultimul an. Toate sanctiunile au fost pentru incalcarea regulilor de circulatie. Si vineri, soferul facea o cursa ilegala si, in plus, el nu avea contract de munca. Fara sa observe ca semnalele luminoase si acustice ale barierei erau pornite, soferul a incercat sa traverseze calea ferata in timp ce numara banii adunati de la localnici, arata si Realitatea.net.

Trenul privat Iasi - Brasov a lovit in plin un microbuz, care apartine firmei iesene Valcris Trans SRL, ce se deplasa pe ruta Bodesti (comuna Scanteia) - Iasi, accidentul soldandu-se cu 13 morti si trei raniti. Odata cu moartea soferului, numarul mortilor a ajuns la 14.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.