Social 15 August 2009 16:41
Un microbuz al unei firme de transport in care se aflau 12 persoane, care s-au imbarcat cu destinatia Cluj, a izbit astazi, un autoturism oprit regulamentar pe DN 17 in dreptul localitatii Sieu Magherus din Bistrita-Nasaud, transmite NewsIn.
Potrivit Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Bistrita-Nasaud, accidentul, in urma caruia doua persoane din masina lovita de microbuz au fost ranite, s-a petrecut in jurul orei 11.00 la iesirea din satul Sieu Magherus.

Potrivit declaratiilor facute de pasageri, soferul microbuzului nu a fost atent la drum si a cautat ceva pe bord, moment in care a izbit masina parcata.

Cei doi raniti au fost transportati la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud, dar sunt in afara oricarui pericol. Microbuzul nu si-a mai putut continua drumul din cauza avariilor, iar pasagerii au fost nevoiti sa astepte o alta masina care i-a dus la destinatie.

Politistii prezenti la fata locului au spus ca, din primele informatii vinovat de accident, e soferul microbuzului, care nu a pastrat distanta regulamentara fata de masina din fata de care s-a izbit. Soferul microbuzului este cercetat in stare de libertate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.