Social 14 August 2009 17:37
Astazi s-a produs un accident deosebit de grav intre un microbuz cu 13 pasageri si un tren ce mergea pe ruta Iasi - Brasov.13 persoane au decedat, informeaza Realitatea TV, acesta fiind ultimul bilant al accidentului, dupa ce la inceput s-a vorbit despre 11 morti.
Comandantul Inspectoratului pentru Situatii de Urgente Iasi, colonel Stefan Lazar, a declarat la aproximativ o ora dupa accident, ca zece persoane au decedat in urma accidentului de la Scanteia, unde trenul Iasi - Brasov a lovit in plin un microbuz ce circula pe ruta Iasi - Scanteia.

La o ora dupa incident, o alta persoana ranita a decedat.

"Accidentul s-a petrecut intr-o intersectie dintre calea ferata si sosea, trenul a lovit in plin microbuzul. Nicio persoana din tren nu a fost ranita, insa zece pasageri ai microbuzului au decedat. Intersectia este semnalizata cu semnale acustice", a declarat comandantul ISU Iasi, Stefan Lazar.

Din informatiile preliminare ale politistilor, soferul microbuzului nu a respectat semnalele luminoase si acustice de la trecerea peste calea ferata, relateaza NewsIn.

Accidentul a avut loc la ora 14.10, iar la fata locului s-au deplasat circa zece echipaje SMURD, Serviciului Judetean de Ambulanta, o masina de descarcerare si o masina de pompieri.






Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.