Social 14 August 2009 09:04
Doi turisti francezi, un barbat si o femeie, se afla in stare grava la spital dupa ce au fost atacati de un urs, joi noaptea, la Busteni, pe Valea Cerbului, amandoi suferind mai multe leziuni toracice.
Un barbat de 32 de ani si sotia acestuia, in varsta de 31 de ani, se afla internati la Spitalul Judetean din Ploiesti, informeaza NewsIn.

"Barbatul a fost internat la Sectia de Terapie Intensiva cu un hematom voluminos, iar femeia a fost operata din cauza unui traumatism toracic si pneumotor. Amandoi au ramassubsupraveghere medicala", a declarat vineri, corespondentului, purtatorul de cuvant al Spitalul Judetean Prahova, Andrei Ilinca.

Potrivit informatiilor furnizate de ei, francezii se aflau in zona de campare de pe Valea Cerbului, intr-un loc mai retras, unde nu se mai afla nici un alt cort. In cazul in care salbaticiunea se dovedeste a fi agresiva si ataca din nou, aceasta ar putea fi impuscata.

In Muntii Bucegi, de la inceputul sezonului, au mai fost atacati de urs cinci turisti, toti straini.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.