Social 14 August 2009 17:46
Primaria localitatii aradene Bocsig organizeaza vineri Balul somerilor, manifestare care a debutat in urma cu opt ani, dupa ce actualul primar a fost disponibilizat de la fabrica la care era angajat
Conform celor mentionate de viceprimarului comunei Bocsig, Nicolae Batrana, la balul organizat pentru someri sunt asteptati peste 300 de oameni, atat persoane fara loc de munca, cat si angajati ai firmelor care activeaza in zona localitatii, relateaza NewsIn.

„Prima editie a Balului Somerilor a fost organizata in urma cu 8 ani, dupa ce fabrica de cherestea din Bocsig a facut cea mai mare disponibilizare de muncitori in zona noastra. Peste 2.500 de oameni au ramas atunci fara slujbe, printre care si Florin Ciul, actualul primar al comunei. Acesta a vrut sa ii faca pe someri sa mai uite de necazul pierderii locului de munca si a organizat un bal, care a devenit o traditie“, a declarat Nicolae Batrana, viceprimarul comunei Bocsig.

Organizatorii balului au mai spus ca evenimentul este si un prilej pentru cei fara loc de munca sa se intalneasca cu cei care sunt angajati la diferite firme din zona Bocsig, persoane care i-ar putea ajuta sa-si gaseasca un loc de munca. „La acest gen de evenimente oamenii se intalnesc si discuta. Poate la firmele la care sunt angajati cei care vor participa la bal se mai fac angajari, iar somerii vor afla si poate vor fi interesati. In zona Bocsig sunt multe persoane care au ramas fara loc de munca, dupa ce multe firme din zona si-au redus activitatea sau au falimentat“, a mai mentionat Nicolae Batrana.

Atmosfera la bal va fi asigurata de o formatie de muzica populara care va canta gratuit, iar somerii vor avea posibilitatea sa castige diferite premii oferite la tombola organizata cu ocazia manifestarii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.