Social 14 August 2009 12:55
Doi bucuresteni au fost retinuti miercuri seara de procurori, fiind cercetati pentru furtul a aproximativ 300 de autoturisme de lux din Spania, Italia, Franta si Elvetia, au declarat surse judiciare
Bucurestenii fac parte dintr-o retea internationala, ai carei membri sunt cautati la nivel international, au declarat pentru NewsIn surse judiciare.
Cei doi au fost monitorizati de Directia Generala de Informatii si Protectie Interna aproape doua luni, timp in care au fost identificate mai multe persoane, atat din tara, cat si din strainatate, care au legatura cu furtul limuzinelor, sustin sursele citate.

Anchetatorii suspecteaza ca cei doi foloseau acte false pentru a inchiria masini din strainatate, pe care le aduceau in Romania, le fabricau documente false, modificau seriile de sasiu, urmand a le inmatricula in Bucuresti, relateaza NewsIn.

Ulterior, masinile erau vandute. Cateva zeci de astfel de autoturisme au fost identificate si puse sub sechestru, iar altele au fost lasate la cumparatorii de buna-credinta.

Anchetatorii mai spun ca activitatea celor doi ar fi inceput in 2007. In prezent, este verificata modalitatea in care acestia au reusit sa omologheze autoturismele si sa le inmatriculeze, existand suspiciuni ca ar fi beneficiat de ajutorul unor politisti si functionari RAR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.