Social 12 August 2009 14:12
Doua persoane au ramas ieri blocate intr-o fantana, in comuna argeseana Micesti, pentru ca mai apoi acestea sa fie scoase de catre echipele de interventie.
Tanarul de 17 ani si barbatul au fost scosi din fantana, in stop cardio-respirator, si au fost supusi manevrelor de resuscitare, relateaza Realitatea TV. Din pacate, viata celor doi nu a mai putut fi salvata.

''In cazul tatalui au fost efectuate manevre de resuscitare timp de 45 de minute, fara rezultat, iar medicii au declarat decesul'', a declarat Luminita Paul, director Ambulanta Arges. Medicii au incercat sa il resusciteze pe tanar timp de 45 de minute, insa baiatul a decedat, potrivit sursei citate.

Adolescentul a cazut in put, iar tatal a sarit in fantana ca sa-l ajute si a ramas si el blocat. Potrivit Realitatea TV, putul in care cele doua persoane au cazut se afla in curtea dispensarului de la Micesti.

Luna trecuta, o fetita de 2 ani si 8 luni a cazut intr-un put din comuna Valcelele, din judetul Calarasi, dar dupa mai multe ore in care s-au depus eforturi supra-omenesti, copilul nu a fost salvat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.