Social 13 August 2009 12:47
Incendiul izbucnit marti la un depozit al studiourilor MediaPro din Buftea ar fi fost provocat de o tigara aruncata la intamplare, au declarat, oficialii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Ilfov.
Potrivit oficialilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta din Ilfov, comisia de specialisti care a efectuat cercetarile la locul incendiului a ajuns la concluzia ca incendiul izbucnit in incinta Studiourilor MediaPro a fost provocat, cel mai probabil, de o tigara aruncata la intamplare.

Potrivit oficialilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Ilfov, incendiul a fost anuntat in jurul orei 20.20, cand deja flacarile intreg depozitul. Initial, au fost mobilizate trei autospeciale de la ISU Ilfov, insa amploare incendiului a impus interventia a inca patru masini de la ISU Bucuresti. Un pompier a fost ranit usor in timp ce stingea incendiul de la studiourile MediaPro, anunta NewsIn.

O prima evaluare arata ca depozitul, intins pe 2.000 de metri patrati, a fost distrus aproape in intregime, pagubele ridicandu-se la aproximativ 1 milion de euro, deoarece flacarile au mistuit si recuzita folosita pentru filme.

O comisie va cerceta locul pentru stabilirea cauzei incendiului, desi din primele analize se crede ca a fost vorba de un scurtcircuit.

Potrivit Realitatea, munca pompierilor a fost ingreunata de faptul ca depozitul construit in intregime din tabla nu avea decat o singura cale de acces, printr-o poarta. Studiourile fac obiectul unei tranzactii complexe. Adrian Sarbu a semnat un acord prin care va transfera grupului american CME, care detine compania PRO TV SA, toate operatiunile de entertainment detinute de MediaPro, intr-o tranzactie estimata la 97,6 milioane de dolari de catre banca americana Merrill Lynch.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.