Social 11 August 2009 16:47
Testele de verificare pentru obtinerea carnetului de sofer se numara printre cartile furate cel mai frecvent din librarii, alaturi de "Cum sa agati un star de cinema", de Kristin Harmel, si de romanul "Zori de zi", scris de Stephenie Meyer, potrivit centralizarii realizate de reteaua Diverta.
De la inceputul anului, din librarii s-au furat 46 de exemplare ale volumului "Intrebari si teste pentru obtinerea permisului de conducere auto, categoria B" - editura National. Cartea costa 37 de lei.

Volumul furat cel mai des este insa romanul de dragoste "Zori de zi", aparut la editura Rao, care costa 55 de lei si din care au disparut nu mai putin de 306 exemplare, arata NewsIn.

"Cum sa agati un star de cinema", aparuta la Humanitas Fiction, costa 33 de lei in librarii si figureaza cu 35 de exemplare pe lista celor mai furate carti.

Alte titluri preferate ale hotilor din librarii sunt "Sacrificiul vraciului", scrisa de Joseph Delaney si publicata de Corint Junior, si "Cromozonul Calcutta", de Amitav Gosh, aparuta la editura Taj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.