Social 10 August 2009 10:27
Femeia care a fost oprita, sambata, la intrarea in Calarasi, de politisti, in timp ce circula cu peste 200 km pe ora cu o masina, in care se aflau 3 copii, a fost depistata pozitiv la testul antidrog, fiind dusa la spital, pentru recoltarea probelor de sange.
Potrivit politistilor de la Politia Rutiera, testul a aratat ca femeia consumase un derivat de opium, motiv pentru care i-a fost intocmit dosar penal pentru consum de droguri, informeaza NewsIn.

O femeie care gonea pe autostrada A2 cu 200 de kilometri la ora, intr-un Mercedes in care se aflau trei copii, a fost prinsa la intrare in Calarasi, dupa ce a trecut de mai multe baraje ale politiei, a declarat, pentru NewsIn, seful Politiei Autostrazi, comisarul George Grigore.

Seful Politiei Autostrazi a mai declarat ca fratele femeii respective a sunat la 112, spunand ca aceasta este bolnava psihic. "Fratele a declarat ca femeia si-a inchis in casa sotul, un cetatean japonez, i-a luat cheile, i-a luat masina si pe cei trei copii minori de 4, 5 si respectiv 7 ani si a fugit", a precizat Grigore, care a ai mspus ca a fost alertata Politia Capitalei, din judetele limitrofe inclusiv si Politia Autostrazii.

"Noi aveam si o actiune cu radarul la kilometrul 20 pe Autostrada Bucuresti - Cernavoda si aceasta a fost identificata si filmata, in jurul orei 13,45, cu viteza de 195 km la ora. I s-a facut semnalul regulamentar de oprire, iar aceasta nu a vrut sa opreasca, chiar a accelerat. S-a trecut in urmarirea ei, s-a circulat cu o viteza de peste 200 la ora, chiar echipajul de politie a pierdut masina respectiva din raza vizuala, in conditiile in care masina noastra mergea cu aproximativ 240 de km la ora. La iesirea de pe autostrada, un alt echipaj de politie a asteptat-o si a facut semnalul regulamentar de oprire. Acesta, daca nu se ferea, se producea un accident. Dadea peste politist. A iesit de pe autostrada si a continuat Drumul National 3, spre Calarasi. Dupa ce am pornit in urmarirea ei, am primit informatia ca in autovehicul se afla cei trei copii minori", a povestit Grigore.
Femeia a fost oprita la intrarea in Calarasi, unde avusese loc un accident si traficul era blocat total, insa la iesirea de pe autostrada, spre Lehliu a intrat cu masina in parapetii laterali.

Seful Politiei Autostrazi a spus ca nu se poate vorbi cu persoana respectiva si ca au fost chemata salvarea, pentru a-i administra calmante. "Chiar am sesizat si Protectia Copilului, pentru a veni la fata locului. Noi nu am mai lasat-o sa conduca si chiar vom face niste verificari privind unitatea de asistenta medicala, care a efectuat examenul respectiv de specialitate, pentru a vedea daca a comunicat politiei faptul ca persoana respectiva mai este apta de a conduce autovehicule", a spus seful Politiei Autostrazi.

Femeia vitezomana a ramas fara permisul de conducere pentru depasirea vitezei si pentru ca nu a oprit la semnalele politiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.