Social 9 August 2009 14:24
Kaufland a anuntat vineri ca vor fi luate toate masurile necesare pentru remedierea situatiei din Kaufland Colentina,dar si pentru a fi evitate astfel de incidente, dupa ce ANSVSA a decis inchiderea temporara,in urma unor imagini prezentate de Realitatea TV cu pisici care mancau alimente de pe raft.
Potrivit Wall-Street, in urma incidentului petrecut joi in hypermarketul Kaufland Colentina, unde s-a constatat in afara orelor de program cu publicul prezenta pe suprafata de vanzare a doua pisici, ANSVSA a dispus suspendarea activitatii acestei unitati.

Potrivit Kaufland, decizia ANSVSA a fost luata pentru a se putea asigura in timp util toate operatiunile necesare in astfel de situatii, precum deratizare, dezinsectie si dezinfectare, verificarea produselor etc, in vederea eliminarii oricaror riscuri si suspiciuni.


"Dorim sa va asiguram ca aceasta situatie este tratata cu maxima responsabilitate de catre toti angajatii Hypermarketului Kaufland Colentina, urmand a se lua toate masurile necesare evitarii pe viitor a oricaror situatii similare", se mai arata in comunicatul retailerului, citat de NewsIn.

De asemenea, Kaufland precizeaza ca va fi demarata o actiune de monitorizare a tuturor operatiunilor pentru a se asigura conformitatea acestora cu regulamentele interne stricte, respectiv normele legislative in vigoare ce trebuiesc respectate de toti angajatii Kaufland


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.