Social 9 August 2009 13:51
Cei doi muncitori raniti grav, sambata, in explozia de la Targoviste, un barbat si o femeie, care ajuns la Spitalul de Arsi din Capitala, se afla, la aceasta ora, in operatie, potrivit medicului Ileana Boiangiu.
Barbatul, in varsta de aproximativ 40 de ani, se afla in stare grava cand ambulanta care il transporta a ajuns la Spitalul de Arsi din Bucuresti, iar femeia, in varsta de aproximativ 45 de ani, avea o stare mai buna si era constienta, informeaza Realitatea TV.

Un cuptor cu var a explodat in otelaria din Targoviste, fiind raniti, in total, 6 muncitori. Patru dintre muncitori au suferit arsuri si au fost internati la Spitalul Judetean Targoviste, alti doi primind ingrijiri medicale la fata locului, potrivit NewsIn.

Doi dintre cei patru internati la Spitalul din Targoviste au fost transportati la Bucuresti. Ceilalti doi, cu arsuri pe suprafata mai mica, se afla la sectia de oftalmologie de la spitalul Targoviste, potrivit doctorului Carmen Marcu, directorul medical al spitalului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.