Fiul omului de afaceri Ion Tiriac, Alexandru, a venit, ieri, la Tribunalul Bucuresti pentru a lua parte la procesul in care este acuzat de consum de droguri si tolerarea consumului. El a declarat ca nu se teme de o eventuala condamnare intrucat este nevinovat. In data de 25 august vor fi audiati Ileana Lazariuc, Robert Mircea Sandu (nepotul presedintelui Federatiei Romane de Fotbal), precum si Simona Marin si Mircea Georgescu.

Acest dosar a creat un adevarat scandal, procurorii care au instrumentat initial dosarul trimitandu-l in judecata pe Tiriac jr. pentru trafic de droguri. Ancheta a fost predata altui procuror, ulterior, de catre seful DIICOT, George Muscalu. CSM a intocmit un raport in acest caz, care a relevat faptul ca din dosar au disparut anumite probe, urmand ca itele anchetei sa fie deslusite de Sectia Anchete Speciale din cadrul Parchetului General.

Adevarul

Sursa: AdevarulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.