Social 6 August 2009 16:45
Magistratii Curtii de Apel din Timisoara au respins recursul avocatilor celor doi studenti acuzati de crima, in care cereau ca acestia sa fie cercetati in stare de libertate.
"Recursul avocatilor celor doi tineri a fost respins ca fiind nefondat", a declarat miercuri, Carmina Orza, purtator de cuvant al Curtii de Apel Timisoara.

Mandatele de arestare ale celor doi studenti expira pe 31 august. Potrivit NewsIn, Raul Sergiu Florea si Carmen Bejan au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, pentru omor deosebit de grav si complicitate la omor. Ambii au facut recurs luni, ca sa fie cercetati in libertate. In cadrul audierilor, studentii au sustinut declaratii contradictorii, fiecare dintre ei incercand sa convinga instanta de faptul ca celalalt l-a ucis pe barbatul de 65 de ani.

Potrivit declaratiei lui Carmen Bejan, studenta de 20 de ani de la Medicina, crima s-ar fi petrecut vineri, in jurul orei 16.00, in camera de camin. In timp ce studenta sustine ca prietenul ei, care i-ar fi aranjat intalnirea cu barbatul de 65 de ani, contra sumei de 500 de euro, l-ar fi ucis pe batran, Raul Florea a declarat ca fata l-a ucis, pentru ca nu ar fi vrut sa o plateasca pentru o partida de amor. Ambii sustin ca s-au ajutat reciproc pentru a scapa de cadavru.

Trupul barbatului a fost descoperit, sambata, in jurul orei 04.30, de catre politistii timiseni care au fost chemati de catre portarul caminului studentesc 1-2 al Medicinei, dupa ce, acesta din urma a vazut urme de sange pe trotuarul caminului. Dupa ce l-au omorat pe barbat, studentii i-au taiat picioarele, trupul i l-au indesat intr-un geamantan, iar picioarele - in plase negre. Le-au transportat in portbagajul victimei, cu intentia sa mearga pe un camp unde sa incendieze autoturismul, insa nu au putut porni masina, asa ca au abandonat-o. Barbatul avea un calus in gura si mainile legate. Autopsia a aratat ca barbatul a murit in urma a 50 de lovituri de cutit aplicate in piept, dupa ce, inainte, a fost lovit.

In timp ce politistii l-au gasit pe student ascuns intr-o garsoniera din Timisoara, in cursul dupa-amiezii de sambata, cu venele de la maini si picioare taiate, fata s-a predat duminica dimineata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.