Social 7 August 2009 14:48
In cea de-a doua editie Hipnoza, jocurile mintii opt participanti vor deveni vedete pentru o seara si vor face lucruri de care nici ei nu se credeau in stare.
Doi dintre participanti vor avea ocazia sa devina consilieri psihologici. Nu isi vor face treaba ca la carte, pentru ca se vor afla sub influenta hipnozei. Cum se va incheia intreaga scena si ce sfaturi le vor da cei doi participanti, pacientilor, aflati duminica seara.

Si tot atunci, vedeti cum va puteti imbata cu apa de la robinet. Sub influenta hipnozei, unul dintre participanti, desi convins ca bea apa plata, reuseste sa ajunga in stare de ebrietate.

Cum este posibil acest lucru, dar si ce noi stiluri de dans vor inventa participantii vedeti la “Hipnoza, jocurile mintii”, duminica, 9 august, de la ora 20:30, numai la Prima TV.


Extra info:
Din 2007, Prima TV face parte din prestigiosul grup pan-european ProSiebenSat.1, care mai opereaza in Romania prin postul de televiziune Kiss TV, radiourile Kiss FM, Magic FM si One FM, si detine platforma de video sharing MyVideo.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.