Social 6 August 2009 14:13
Un iesean de 35 ani a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Socola, dupa ce a incercat sa arunce in aer blocul in care locuieste, pe fondul unei stari conflictuale cu vecinii, au declarat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi
Potrivit politistilor, ieseanul, aflat in stare de ebrietate, a deschis robinetul buteliei de gaz din apartamentul sau, a demontat furtunul de racordare si a parasit locuinta, relateaza NewsIn.

Politistii au fost alertati de un locatar al blocului care a simtit mirosul puternic de gaz. O patrula de ordine publica, sosita la locul incidentului, a identificat sursa emanatiei de gaz si l-a depistat pe iesean la circa 200 metri de imobil, unde acesta astepta sa se produca explozia.

"Deoarece era violent, barbatul a fost incatusat si i s-au luat cheile de la usa apartamentului, cu ajutorul carora politistii, pompierii si reprezentantii E.ON Gaz, au patruns in interior si au inchis robinetul de la butelie", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Iasi, subinspector Virginia Pralea.

Aceasta a adaugat ca ieseanul, care locuia fara forme legale, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie "Socola", deoarece a pus in pericol viata locatarilor. Ieseanul va fi cercetat penal pentru savarsirea infractiunii de tentativa de distrugere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.