Social 5 August 2009 13:43
Cinci tineri din Bucuresti sunt cercetati in stare de arest dupa ce au incercat sa sustraga un bancomat din incinta unei societati comerciale din localitatea Clejani, judetul Giurgiu, a anuntat astazi Inspectoratul Judetean de Politie(IJP) Giurgiu
Tinerii ar fi incercat sa sustraga bancomatul in noaptea de duminica spre luni, administratorul societatii alertand politia la timp, relateaza NewsIn.

“In noaptea de 2 spre 3 august, in jurul orei 2.50, ofiterul de serviciu de la IJP Giurgiu a fost sesizat, prin Apelul Unic de Urgenta 112, despre faptul ca mai multe persoane, mascate, se afla in incinta unei societati comerciale unde se afla amplasat un bancomat. La aparitia administratorului societatii, persoanele mascate au parasit in fuga locul faptei si au urcat in doua autoturisme cu numere straine”, se arata in comunicat.

Conform documentului, s-a constatat ca autorii faptei au incercat neutralizarea sistemului de alarmare, iar sistemul de supraveghere video era orientat in alta directie pentru a nu prelua imagini din actiunile ce urmau sa fie intreprinse.

La scurt timp, pe D.N. 61, in apropierea comunei Ghimpati, judetul Giurgiu, a fost gasit avariat unul din autoturismele folosite de suspecti, langa care se afla V. Adrian, de 22 ani, din Bucuresti.

“In autoturism politistii au identificat un adevarat arsenal de unelte de taiere si dezmembrare. Pe D.N. 6, Bucuresti-Alexandria, in localitatea Ghimpati, politistii au depistat si cel de-al doilea autoturism in care se aflau G. George, de 23 ani, B. Lucian, de 19 ani, D. Silviu, de 19 ani si R. Viorel, de 20 ani, toti din Bucuresti”, mai anunta Politia Giurgiu.

Luni, Parchetul de pe langa Judecatoria Bolintin-Vale a confirmat inceperea urmaririi penale, sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la furt calificat, impotriva lui B. Lucian, D. Silviu, R. Viorel si V. Adrian. Suspectii au fost retinuti pe baza de ordonanta, fiind introdusi in arestul I.P.J. Giurgiu.

Cei cinci tineri urmeaza sa fie prezentati astazi Tribunalului Giurgiu, cu propunere de arestare preventiva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.