Social 5 August 2009 13:31
Operatorul low-cost lanseaza primele zboruri din Romania pe rutele Bucuresti - Grenoble si Cluj-Napoca - Grenoble care vor fi operate o data pe saptamana, in perioada 12 decembrie 2009 - 27 martie 2010.
Noile zboruri se adauga altor etape de dezvoltare recente ale Wizz Air in Romania, care includ printre altele alocarea celei de-a treia aeronave bazei din Bucuresti si dublarea capacitatii de transport din Romania.

Pasagerii care vor calatori catre Grenoble vor beneficia de transportul cu noile aeronave Airbus A320, turistii pasionati de ski fiind principalul target al acestor doua noi rute.

Potrivit Wall-Street, tarifele pentru un singur zbor, cu toate taxele incluse, pornesc de la 220 lei pentru cursele din Cluj-Napoca si de la 260 lei pentru cursele din Bucuresti.

Grenoble este un oras din Franta inconjurat de trei munti si strabatut de doua ape, Drac si Isere, si se afla in regiunea Ron-Alpi. In apropierea orasului se afla statiuni montane cu partii de schi: Deux Alpes, Tignes, Val d'Or sau Val d'Isere. Aeroportul Grenoble este un aeroport mic, utilizat de companiile aeriene low cost in principal pentru rutele internationale. Printre companiile care zboara catre GNB se numara Air Southwest, bmibaby, easyJet, Ryanair, Thomas Cook Airlines, Thomsonfly si Transavia.

MyAir ramane fara licenta

Sky Europe a intrat in faliment. Urmeaza restructurarea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.