Social 5 August 2009 10:49
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis cod galben de ploi si descarcari electrice pentru regiunile din vestul, sud-vestul, nordul si centrul tarii, precum si zonele montane, incepand de ieri, ora 18:00, pana vineri, ora 9:00, interval in care ar putea avea loc si caderi de grindina.
In jumatatea de vest a tarii, manifestari de instabilitate se vor semnala incepand din dupa-amiaza zilei de marti. Astfel, temporar instabilitatea atmosferica se va caracteriza prin averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului, ce vor avea si aspect de vijelie, iar izolat vor fi caderi de grindina.

"Ploile vor avea si caracter torential, iar cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 50-60 l/mp", potrivit ANM.

Meteorologii mai atentioneaza asupra faptului ca astfel de fenomene vor fi posibile si in restul teritoriului, pe arii restranse.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.