Social 4 August 2009 13:27
Cornel Teodorovici, seful postului de Politie din Complexul Studentesc din Timisoara, a fost implicat, duminica seara, intr-un accident in urma caruia mai multe persoane au fost ranite, iar o femeie si-a pierdut viata.
Politistul a intrat pe contrasens, dupa ce a incercat sa evite un animal care a trecut prin fata masinii sala, o caprioara din spusele sale, spulberand o alta masina al carei sofer conducea regulamentar, relateaza NewsIn.

Barbatul se intorcea in oras de la Sannicolau Mare, impreuna cu mama si fiul sau, iar in momentul accidentului se afla intre Sannicolau si localitatea Lovrin. „Din primele cercetari, se pare ca politistul a incercat sa evite un animal care i-a trecut prin fata masinii si a tras de volan. In acel moment, a acrosat cealalta masina, de pe celalalt sens de mers”, a confirmat purtatorul de cuvant al IPJ Timis, Sergiu Rus.

In Dacia acrosata se aflau un barbat si sotia sa. Femeia a murit in drum spre spital, iar barbatul este in stare critica. Mama si fiul politistului se afla de asemennea in stare critica.

Seful Postului de Politie din Sannicolau Mare, Cornel Teodorovici, a fost seful Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Timis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.